luni, 16 martie 2015

Vrei să faci un cadou? Caută unde trebuie! Alege-l cum trebuie!

Nu mai este nicio mirare că de pe internet putem cumpăra orice în ziua de azi. Chiar și pâine! De cadouri nu mai încape vorbă. Avem sute de opțiuni în online și despre fiecare opțiune care mi s-a părut la îndemână v-am scris de multe ori până acum.

Nici de data asta nu am să țin numai pentru mine bucuria de a comanda cadouri ieftine și interesante. La urma urmei, atunci când facem un cadou asta căutăm la el. Să fie ieftin (desigur că ieftin nu înseamnă același lucru și pentru un milionar și pentru un non-milionar) și să fie interesant.

Cum ar trebui să fie un cadou?


Ce ar trebui sa însemne cadou "interesant"? Este un cuvânt care poate determina multe aspecte în cazul unui cadou. Pentru mine trebuie să determine următoarele aspecte:

  • Să fie util
  • Să fie haios
  • Să fie personalizat
  • Să amintească de cel ce l-a oferit
  • Să persiste în timp

Și acum să vă explic de ce îmi doresc eu toate aceste aspecte într-un singur cadou. Vreau să cred că cel mai important atunci când oferi un cadou, este ca cel care-l primește să se bucure de el din suflet și nu din politețe. De exemplu dacă oferim o cană în formă de ciocolată unui om care iubește ciocolata, acesta se poate folosi periodic de ea. Dacă o va folosi, în subconștientul său își va aduce aminte de la cine este. Cel mai probabil cana în formă de ciocolată îi va face mintea să îi joace feste. Ori bea apă, ori mănâncă ciocolată? Sau poate bea ciocolată caldă? Asta face cadoul haios în felul lui. Iar dacă nu reușește să spargă cana, atunci cadoul va fi unul durabil. Iată cum am ales un cadou interesant care întrunește toate criteriile de mai sus! 

Vreau să subliniez aceste aspecte necesare în cazul unui cadou, deoarece am observat că mulți oameni se bucură mai mult la astfel de cadouri, decât la cele pe care le consumă imediat după ce le-au primit, sau mai grav, le aruncă într-un sertar și nu se vor mai atinge vreodată de ele.

Vă doresc inspirație maximă și nu uitați că important este gestul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postarea comentariilor pe acest blog presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii:
* Este interzis furtul nickname-urilor şi semnăturilor altor utilizatori.
* Sunt interzise comentariile care incită la acţiuni ilegale, precum şi cele care conţin ameninţări sau violează viaţa privată.
* Nu sunt permise mesajele cu tentă antisocială, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene şi injuriile.»
Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor şi îsi asumă consecinţele în cazul unor acţiuni legale.
* Nu sunt acceptate mesajele cu nume Anonim. Daca nu esti utilizator înregistrat, poţi selecta "Nume/Adresa URL"

Autorul acestui blog îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile care nu respectă regulile de mai sus.

facebook icon youtube icon trilulilu icon